08
JAN
2017

Wintercompetitie 2016/2017

van 08/01/2017 tot 19/03/2017 in Wormerveer / Benningbroek

Zoals u van onze afdeling gewend bent willen wij het Trekpaard en de Haflinger niet alleen in de keuringsbaan laten verschijnen, maar vestigen we graag ook de aandacht op de gebruiksmogelijkheden van beide rassen. Onze wintercompetitie is al jaren een traditioneel evenement in onze afdeling, waarbij de gezelligheid en sportieve onderlinge sfeer al jaren zorgt voor een leuk evenement en goede prestaties.

Deze competitie is voor leden en niet leden, er kan gestart worden met of zonder startkaart. Wel dient iedere deelnemer KNHS-lid te zijn! Er kan op beide wedstrijden gestart worden in de categorie B t/m ZZ-licht, er worden twee proeven gereden per wedstrijddag. Haflingers en Trekpaarden rijden in aparte klasse’s.

8 januari 2017, Zaanse Ruiters, Noordsterweg 16, 1521 JS Wormerveer
19 maart 2017, Noorderkoggenruiters, Tuinstraat 22, 1654 JW Benningbroek

De inschrijfformulieren zijn te downloaden via onze website. Startkaarthouders moeten naast het KVTH inschrijfformulier ook het KNHS inschrijfformulier insturen. Deze is te downloaden via de site van de KNHS (www.knhs.nl)
Dit formulier(en) mailen naar: marleen_smeltink@hotmail.com
Inschrijving geschiedt door opsturen van het inschrijfformulier (voor startkaarthouders 2), aan het wedstrijdsecretariaat en het overmaken van inschrijfgeld.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7.00 per proef voor pony’s B t/m L2 en voor pony’s M1 t/m ZZ-licht  € 8.00 per proef. Voor paarden bedraagt het inschrijfgeld € 10.00 per proef (B t/m ZZ-licht). Het inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer: NL24INGB0000419210 t.n.v. KVTH afd. Noord-Holland & Utrecht te Andijk o.v.v. Naam deelnemer/ paard / klasse /datum.

Wedstrijdsecretariaat:
Marleen Smeltink
Matjador 3
1693 MB Wervershoof
marleen_smeltink@hotmail.com
0614438621 

De inschrijving sluit 10 dagen voor de wedstrijddatum.

Definitieve starttijden kunt u een week voor de wedstrijd vinden op startlijsten.nl en op de afdelingssite.
Heeft u zich ingeschreven bent u verplicht het inschrijfgeld te voldoen, tenzij u een dierenartsverklaring kunt overleggen dat uw paard niet kan deelnemen. Uw inschrijving wordt definitief en in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.
 
 
Wij hopen u te zien bij de wintercompetitie en wensen u veel succes met de voorbereidingen!
 


De inschrijving is geopend!

Inschrijven :
Inschrijfformulier 19-3-2017 Benningbroek

Startlijst :
Definitieve startlijst
Voorlopige startlijst Benningbroek

Uitslag :
Uitslag Wormerveer