03-03-2018

Deelname van Brabantse leden aan de diverse activiteiten zal worden beloond.

Deelname van Brabantse leden aan de diverse activiteiten zal worden beloond.
 
Tijdens de ledenvergadering op donderdag 15 februari is de begroting voor de afdeling Noord-Brabant voor 2018 goedgekeurd.
 
De kostenposten Centrale Keuringen, HTC en Nationale Tentoonstelling waren ten opzichte van 2016/2017 reeds verhoogd omdat het afdelingsbestuur deelname aan de activiteiten wil stimuleren.
 
Zo zullen de Brabantse deelnemers bij deelname met hun paarden aan de Centrale Keuringen in 2018 een “premie” ontvangen.
Op verzoek van de leden is de post “Nationale Tentoonstelling”  verder verhoogd naar EURO 3750,--. De afdeling zal hiervoor op zaterdag een show verzorgen en iedere Brabantse inzender, die daadwerkelijk met één of meerdere paarden komt zal van de afdeling een vergoeding van EURO 25,-- ontvangen. Daarnaast zal het bestuur net als in 2016 de feestavond stimuleren in de vorm van enkele consumptiebonnen.
 
Voor het HTC seizoen 2018-2019 zullen prijzen beschikbaar worden gesteld in plaats van bekers, een geldprijs voor de winnaar/winnares van de eerste proef en een prijs in natura voor de tweede proef.
 
Wij hopen hiermee onze Brabantse leden zover te krijgen dat we aan het einde van 2018 kunnen spreken van een geweldig paardenjaar 2018.
 
Namens uw bestuur
Wim Jaspers
Voorzitter

Auteur: Afdeling Noord-Brabant
Bron foto: Joshua Keller