27-04-2017

Stamboekopnames aan huis in 2017

Stamboekopnames trekpaarden aan huis in 2017.

In februari en maart zijn de trekpaarden uit de KVTH-afdelingen Gelderland, Limburg en Noord-Brabant, die waren aangemeld voor stamboekopnames op de in 2016 afgelaste Centrale Keuringen, aan huis opgenomen.
Ook deze zomer biedt de afdeling Noord-Brabant eigenaren de gelegenheid hun paard(en) aan huis in het stamboek te laten opnemen tegen het vaste tarief. De afdeling Limburg heeft, net als in 2016, aangegeven de stamboekopname aan huis ook via de afdeling Noord-Brabant te willen verzorgen.
U kunt daarvoor uw paard(en) alleen schriftelijk aanmelden bij de secretaris van de afdeling Noord-Brabant, hetzij per mail hetzij per brief. Bij aanmelding dient per paard te worden aangeleverd:
- naam
- stamboeknummer (laatste zes cijfers)
- chipnummer (laatste vijf cijfers)
- geboortedatum
- vader
- fokker:           - naam
- eigenaar:       - naam
                        - adres (straat, postcode en woonplaats)
                        - telefoonnummer
Tussen midden juli en midden augustus zullen we een zaterdag door Brabant en Limburg rijden. Onder voorbehoud van goedkeuring van de afdeling Gelderland kunnen wellicht ook haflingers of trekpaarden uit de de Bommelerwaard en de Betuwe worden aangemeld. Het bestuur van de afdeling Gelderland zal daarover in de eerste week van mei een besluit nemen.


Met vriendelijke groet
Leo van den Bulck
secretaris KVTH Noord-Brabant
Roosendaalsebaan 26
4721 SH Schijf
E-mail:             l.c.v.d.bulck@home.nl
Telefoon:          06-12658727 
 

Auteur: Afdeling Noord-Brabant