25-02-2017

UPDATE Stamboekopnames Trekpaarden aan huis (welke in 2016 zijn komen te vervallen)

Op zaterdag 11 februari hebben we vanuit de KVTH-afdeling Noord-Brabant in het zuidoosten van onze afdeling en in de afdeling Limburg de stamboekopnames aan huis verzorgd van 18 paarden (12 uit Noord-Brabant en 6 uit Limburg). Op zaterdag 4 maart vervolgen we de stamboekopnames opnames in het noordoosten van Brabant (5 paarden) en in de afdeling Gelderland (8 paarden).

Nadrukkelijk verzoek aan de eigenaren.
Gezien de volle agenda wordt u verzocht direct bij aankomst van de jury op het afgesproken adres de paarden gereed voor opname te hebben. Het paard hoeft niet getoiletteerd te zijn, en wordt zowel in stand als in stap en draf bekeken.
Tevens wordt u verzocht het paspoort inclusief stamboekkaart en de verschuldigde € 15,00 per paard direct beschikbaar te hebben omdat de identiteit moet worden gecontroleerd, waarna het paspoort zal worden ingenomen en waarvoor u als tijdelijke vervanging een "vrijwaringbewijs" zult ontvangen.

Het voorlopig tijdschema (zonder verdere afmeldingen) is ten opzichte van 11-2 aangepast en als bijlage toegevoegd.

Ondergetekende zal nog contact via E-mail of telefoon met u opnemen, zowel op korte termijn als op de dag van opname, circa 30 minuten voor aankomst).

Met vriendelijke groet
Leo van den Bulck
secretaris KVTH Noord-Brabant
06-12658727Auteur: Afdeling Gelderland

Documenten

4-maart-2017-KVTH-Gelderland-stamboekopnames-aan-huis-tijdschema.pdf