PR: wat doen we?

De PR commissie promoot de haflingers en de trekpaarden en daarbij met name de mogelijkheden die er zijn met onze schitterende rassen:
 

Voor de gebruikers

Wij zijn er voor de gebruikers van trekpaarden en haflingers. Daarbij willen wij duidelijk maken wat de meerwaarde is om lid van de KVTH te worden. Het wordt voor gebruikers namelijk steeds aantrekkelijker om lid te worden. Denk aan onderlinge wedstrijden tussen Haflingers en Trekpaarden. Daarnaast zullen er ook meerdere acties volgen waarmee men voordeel mee kan doen als men lid is van onze vereniging. Daarbij is het natuurlijk goed om actueel op de hoogte gehouden te worden door het ontvangen van de maandelijkse digitale nieuwsbrief en het verenigingsblad dat elk kwartaal aan u wordt toegezonden.

De KVTH is er dan ook niet alleen meer voor fokkers, maar voor iedereen die actief is met de Haflingers en/of Trekpaarden. Zo worden er op regionaal niveau vele recreatieve activiteiten gehouden, maar ook wedstrijden waarbij u officiële winstpunten kunt behalen. En niet te vergeten onze tweejaarlijkse Nationale Tentoonstelling waar de haflinger- en trekpaardenliefhebbers onderling de strijd aan gaan voor de Nederlandse Kampioenschappen dressuur en bestgaand.
 

Voor de fokkers

Er zijn veel paarden ingeschreven bij het stamboek die over veel kwaliteiten en talenten beschikken.
Als u lid van de KVTH kunt u deelnemen aan de officiele keuringen die in elk regio worden georganiseerd, aan onze tweejaarlijkse Nationale Tentoonstelling en uiteraard kunt u ook uw eventuele veulens laten inschrijven in het veulenboek van de KVTH