Nieuwsitem

PR-K.V.T.H. Jumping De Achterhoek

29-11-2018

Jumping de Achterhoek is een evenement waar talentontwikkeling en topsport samenkomen. Het evenement kent een lange historie en vond eerder plaats onder de namen Hippisch Hengelo en Indoor Twente.

Sinds 2014 vindt het evenement plaats op Paardensportcentrum Lichtenvoorde en heet het Jumping de Achterhoek. Paardensportcentrum Lichtenvoorde is het grootste hippische complex in de Achterhoek en één van de grootste in Nederland. Een moderne accommodatie compleet ingericht voor topsport!

Tijdens Jumping de Achterhoek zijn er naast springwedstrijden, een promodorp met standhouders, een restaurant en worden er diverse activiteiten georganiseerd (zakelijk en recreatief).

Elk jaar bezoeken meer dan 15.000 mensen Jumping de Achterhoek om de dynamiek tussen talentontwikkeling en topsport, bedrijfsleven en recreatie te ervaren.

Zaterdagavond zijn we aanwezig met 7 trekpaarden, we mogen een show verzorgen van een half uur, middels ringsteken laten we het publiek genieten van de trekpaarden die zeker indruk gaan maken door hun kracht en imposante verschijning, namens de pr-commissie van de K.V.T.H. zijn Nanneke Naaldenberg en Reint Hagreis aanwezig met hun trekpaarden.
De show zal omstreeks 20.00 uur zijn.
U bent van harte welkom.

Via livestream kunt u meekijken

Website Jumping De Achterhoek


 


Onze partners