Nieuwsitem

Jumping De Achterhoek

02-12-2018


In een geweldige sfeervolle piste van Jumping De Achterhoek gingen internationale topruiters geld inzamelen voor SPG, middels het ringsteken is 's avonds een mooi bedrag
van € 5000,00 ingezameld.
Voor de internationale topruiters een leuke en gezellige afwisseling om eens op een trekpaard te gaan rijden en het plezier straalde ervan af.

Voorafgaand een demonstratie door Nanneke Naaldenberg, Kim Bleumink, Mirjam Kruders, Henk Oude Nijhuis, Clemens Pikkemaat en Wynanda Kroeze. Een team dat gecoördineerd werd door Han Thijssen.

Zaterdag 1 december stond de show gepland, voorafgaand een springrubriek van 1.40 hoog en de springpaarden zijn atleten die in superconditie staan. Als je dan als topruiter op een trekpaard gaat zitten voelt dat wel anders maar waren enthousiast, zelfs de internationale ruiters nemen even een selfie met het trekpaard waarop zij moeten gaan ringsteken.
Het publiek beleefde veel plezier van de show.
We kunnen terugkijken op een geslaagde avond voor het doel waarvoor we zijn gekomen, de steun aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost Achterhoek.


Onze partners