Nieuwsitem

Overzicht Goedgekeurde Haflingerhengsten 2019!

29-01-2019

Zaterdag 26 januari 2019 vond de hengstenkeuring voor de haflingers plaats in manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren. 

In de rubriek 3-jarige hengsten werden goedgekeurd:
Alaba (1) en Starkey van Seadrift (2)!

Bij de 4-jarige hengsten werd Wilhelm-W-V als eerste geplaatst, gevolgd door Auerbach. Derde werd Wesir en None Shall Pass van de Lohöfte werd vierde. De vijfde plaats was voor Shining-V en Monet kreeg een zesde plaats.  

De eerste plaatst in de rubriek 5 jarige hengsten was voor Sternblick de l'our. Stellan werd in deze rubriek tweede. De derde plaats was voor Alpenschnee en Wales kreeg een vierde plaats. Op de vijfde plaats eindigde Stanley van de Klaverhoeve, zesde werd Sternkönig en Walentino kreeg de zevende plaats. 

In de rubriek hengsten van 6 jaar ging de eerste plaats naar Woody van Seadrift. Bacardi van het Ravenhof kreeg een tweede plaats.

Bij de 7 en 8 jarige hengsten was de eerste plaats voor Nairobi van Landmansleven, gevolgd door Whizz. Derde werd Nottingham van de Hoenderbos. Waltimore van de haflingerhoeve kreeg een vierde plaats. Schach is opnieuw goed gekeurd maar is niet geplaatst. 

Aan kop in de rubriek 9 jaar en oudere hengsten stond Almquell, gevolgd door Blickfang op een tweede en Neustar op een derde plaats. Vierde werd Alano Star van de Arca Hoeve. Vijfde werd Ambach-E en op de zesde plaats stond Nihilist. Amore van de Waaienburghoeve eindigde als zevende. 
De hengsten Ambach-E, Nihilist en Arachon werden op de keuring voor het leven goed gekeurd! 

Sternblick de l'our werd deze dag kampioen en Wilhelm-W-V werd reservekampioen!

De volledige uitslag van de Hengstenkeuring Haflingers 2019 vindt u hier. 

De nieuw gekeurde hengsten zijn pas na afronding van alle onderzoeken definitief goedgekeurd. 


Onze partners