Nieuwsitem

Farm & Country Fair 2019

15-06-2019

Gezamenlijk gaan we onze mooie rassen promoten tijdens de Farm & Country Fair op 21, 22 en 23 juni in het mooie Aalten. De Farm & Country Fair is een belevingsfestival voor alle leeftijden.
Ruim 40.000 bezoekers gedurende de 3 dagen passeren de toegangspoort.
Alle paardenstamboeken zijn aanwezig in het paardendorp, natuurlijk mag de K.V.T.H. dit jaar niet ontbreken, in ruime buitenpaddocks zijn... de paarden te bewonderen. Naast de paddocks heeft elk stamboek een standruimte, de PR-Commissie komt met een complete update van de PR-Stand.
Prachtige verlichting in verschillende kleuren zullen net dat beetje extra geven die schijnen op onze wand. En de ruime showring met daar omheen picknicktafels waar het publiek kan genieten van prachtige shows en demonstratie’s Elke dag geven we een andere show, 2 trekpaarden aangespannen die met elkaar de sportieve strijd aan gaan middels een kegeltjesparcours.
Dressuurdemonstratie met een Haflinger, en een dubbelspan Haflingers die de kinderen vermaken met een vliegend tapijt. Demonstratie grondwerk met een Haflinger die ZZ licht wordt uitgebracht in de dressuursport. En voor elke show mooie muziek.
Vanzelfsprekend tonen we onze mooie rassen tijdens de dagelijkse rassendefilé.
Wim van Lankveld zal op zaterdag en zondag aanwezig zijn met zijn prachtige beelden, alsook zijn collectie boeken.
Wij zijn er bij, komt u ook?
Neem een kijkje op de website van Farm & Country Fair voor openingstijden.
website Farm & Country Fair
Vrijdag:
15.00 uur show kvth
16.30 uur rassendefilé
19.30 uur show kvth
Zaterdag:
16.00 uur show kvth
16.30 uur rassendefilé
Zondag
10.30 uur show kvth
16.30 uur rassendefilé
2019 Farm en Country Fair flyer 2019.pdf

Onze partners