Nieuwsitem

Diverse clinics met een Haflinger of Trekpaard

02-11-2019

Jong K.V.T.H. organiseert samen met K.V.T.H. regio Oost diverse clinics voor Haflingers en Trekpaarden. De clinics zullen worden gegeven voor zowel ruiters/amazones onder het zadel en aangespannen combinaties.
Deze dag hebben wij de prachtige lokatie bij manage de Hoffmeijer in Ambt Delden tot onze beschikking.

De volgende clinics zullen georganiseerd worden:
1. Een schriktraining onder begeleiding van Carina Rijgwart
Carina is instructie bij de Bereden Politie en leidt politie paarden op. Zij is tevens gespecialiseerd in het geven van schriktrainingen. Ze heeft veel overtuiging om je langs de moeilijkste obstakels te begeleiden en ook krijg je leuke en bruikbare tips mee om thuis aan de slag te gaan. De schriktraining wordt gegeven in kleine groepjes en is te volgen voor zowel aanspanningen als onder het zadel.
De training zal ongeveer 1,5 uur duren en kost €15,00 per combinatie.

2. Een vaardigheid clinic onder begeleiding van Toon Brooijmans
Toon kennen wij als haflinger en trekpaarden liefhebber natuurlijk allemaal. Mocht je hem nog niet kennen, is dit zeker de moeite waard! Toon zal tijdens deze clinic aangespannen combinaties begeleiden om een vaardigheid parcours te rijden. De clinic wordt gegeven in kleine groepjes voor aanspanningen.
De clinic duurt +/- een uur en kost €15,00 per combinatie.

3. Een bestgaand clinic onder begeleiding van Toon Brooijmans
Ook al is er in 2019 geen Nationale Tentoonstelling geweest, moeten wij natuurlijk wel het bestgaand blijven oefenen. Deze dag hebben wij Toon, wie vaak jury is geweest bij dit type wedstrijden, bereid gevonden om aanspanningen en ruiters/amazones onder het zadel te begeleiden. Hij zal je ook goede tips geven om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. De clinic zal ongeveer een half uur duren en kost €10,00 per combinatie.

4. Een buitenritje in de prachtige omgeving rondom de manage van de Hoffmeijer
Voor kleine groepjes zal er een rit uitgezet worden. Je kunt je alleen of met een groep opgeven. Geef wel even aan als je alleen bent en met een groep wilt mee rijden.
De kosten zijn €5,00 per combinatie.

Voor vragen mail gerust!
Opgeven kan via jong@kvth.nl
Geef hierin aan aan welke clinics je mee zou willen rijden.Onze partners