Nieuwsitem

Farm & Country Fair 2022

28-05-2022

Farm & Country Fair 25 jaar, beleef het mee!

De countryfair in Aalten viert op 24, 25 en 26 juni haar 25-jarig jubileum! Het landleven in al haar facetten is te vinden op dit evenement, dat internationaal bekend staat om haar enorme variatie: van winkels met zeer uiteenlopend producten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. Vele educatieve shows op het hele terrein zorgen ervoor dat iedereen op een leuke manier iets nieuws hoort, of het nu gaat over voeding, dieren, de boerderij of vrijetijdsbesteding. Het vintage dorp staat vol met vintage kleding, decoratie en voertuigen van vroeger. Ook aan entertainment is gedacht: hippe foodtrucks, gevarieerd kindervermaak en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. Een belevenis voor elke leeftijd.

Geniet van alle lekkers en moois dat is te vinden op het uitgebreide terrein. Een dag is niet genoeg om alles te zien en te beleven.

Paardenrassen staan centraal in het paardendorp.
Ontdek de verschillende paarden in het paardendorp. Naast dat er veel rassen tentoongesteld worden, zijn ook de rasverenigingen en de eigenaren aanwezig. Zij vertellen je alles over de kenmerken van het paard. Wie weet mag je nog mee doen met een show in de middenring of grote ring.

De paarden rassenparade is elke dag om 16.30 uur te zien in de grote ring

Bestel je toegangskaarten

Website Farm & Country Fair

Onze partners