Nieuwsitem

! BELANGRIJK ! Meetmoment Trekpaarden

07-10-2020

 Beste deelnemers, leden en belangstellenden,

Hierbij informeren wij u over het feit dat het Meetmoment Trekpaarden te Tolbert dit jaar helaas geannuleerd wordt.  Onze verwachting is niet dat de maatregelen op 24 oktober versoepeld gaan worden, terwijl u als deelnemers dan wel alle voorbereidingen getroffen heeft om te kunnen deelnemen. Vandaar dat het bestuur besloten heeft niet tot het laatste moment te gaan wachten, maar u tijdig in te lichten.   

De gestelde voorwaarden vanuit de Veiligheidsregio en de algemene maatregelen vanuit het Corona-protocol zijn dusdanig aangescherpt op dit moment dat wij als bestuur niet kunnen garanderen de gehele dag op ieder willekeurig moment onder het toegestane aantal personen te blijven. Wij vinden bij eventuele handhaving de consequenties voor onze vereniging te groot. Daarbij zal publiek niet toegestaan zijn, de kantine gesloten zijn en geldt zelfs voor het aantal personen buiten een maximum.


We betreuren dit besluit ten zeerste, echter is het niet haalbaar om met deze regels en voorwaarden een gezellig samenzijn te organiseren.
Evenals bij de Haflingers bieden wij dit jaar wel de mogelijkheid om de paarden die zijn opgegeven voor stamboekopname hiervoor in aanmerking te laten komen. Deelnemers die hun paard en of paarden daarvoor hebben opgegeven zullen hierover spoedig bericht ontvangen.

Mocht u vragen hebben over dit besluit of de stamboek opname dan kunt u uiteraard contact op te nemen met een van de bestuursleden. Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie en dat wij u volgend jaar weer welkom mogen heten op onze Centrale Keuring.


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van KVTH regio Noord